Skip to content

Νέες ύπουλες κατηγορίες από τον Expaganus

Νοέμβριος 29, 2009

Ο Expaganus, ο μπλόγκερ που όταν γίνονται συζητήσεις στο μπλογκ του συνήθως δεν είναι εκεί (απορούμε λοιπόν τι ήθελε και έφτιαξε αυτό το μπλογκ) ξαναχτύπησε με τις γελοίες κατηγορίες του κατά του Ισλάμ. Στην αρχή δημοσίευσε ένα άρθρο κάποιου άγνωστου το οποίο ψάρεψε κάπου στο νετ: http://expaganus.wordpress.com/2008/11/25/expaganus-moslem-apologists/

Μετά, με αφορμή αυτό, φιλοξένησε μαραθώνια συζήτηση όπου βλάσφημοι άθεοι και παγανιστές, μαζί με φανατικούς χριστιανούς και υστερικές φεμινίστριες, κατηγορούσαν τον Προφήτη (ειρήνη σ’ αυτόν) για όλα τα κακά του κόσμου, κι έβριζαν χυδαία έναν αδελφό που πήγε να μιλήσει ειρηνικά για την αλήθεια.

Τώρα ο εχθρός αυτός του Ισλάμ έδωσε δυο ακόμα ύπουλα χτυπήματα. Στη δημοσίευση με τίτλο ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (με κεφαλαία όπως το βάζω) γράφει για έναν Ρώσο Ορθόδοξο παπά που δολοφονήθηκε από άγνωστο μέσα στην εκκλησία του, και αφού μας λέει ότι ο παπάς ήταν παντρεμένος με τρεις κόρες, για να μας συγκινήσει, γράφει:

«Θεωρείται ότι η δολοφονία είχε θρησκευτικό κίνητρο, καθώς ο ιερέας με καταγωγή από τη ρωσική επαρχία Ταταρστάν, όπου ο πληθυσμός ασπάζεται κυρίως το Ισλάμ, είχε πλούσια ιεραποστολική δράση ανάμεσα σε μουσουλμάνους επί οκτώ συνεχή χρόνια. Είχε εκδώσει βιβλία όπως «Μια Ορθόδοξη απάντηση στο Ισλάμ», είχε μπλογκ (pr-daniil.livejournal.com) και κανάλι με βίντεο στο YouTube, και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβδα είχε δηλώσει ότι βάπτισε 80 μουσουλμάνους, μεταξύ αυτών και Τατάρους, Ουζμπέκους, Τσετσένους και Νταγκεστανούς. Στην ίδια συνέντευξη, ο π. Ντανίλ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί 14 φορές απειλές για τη ζωή του μέσω τηλεφωνημάτων και e-mail, και ότι την περασμένη χρονιά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας επικοινώνησε μαζί του, πληροφορώντας τον ότι είχε ανακαλυφθεί και προληφθεί μια απόπειρα φόνου εναντίον του. Είπε ακόμη ότι άλλοι ιερείς φοβούνταν να ακολουθήσουν το δρόμο αυτό, φοβούμενοι την εκδίκηση των μουσουλμάνων. Μάλιστα ο Ναφιγκουλά Ασίροφ του Συμβουλίου των Μουφτήδων της Ρωσίας τον είχε αποκαλέσει το 2007 «Ρώσο Σαλμάν Ρουσντί», επειδή είχε γράψει ένα βιβλίο που καταδίκαζε τον τρόπο μεταχείρισης των γυναικών στο Ισλάμ και προειδοποιούσε τις χριστιανές για τους κινδύνους που ενέχουν οι γάμοι με μουσουλμάνους.Ας σημειωθεί ότι υπάρχει κάτι σαν άτυπη συμφωνία μεταξύ των μεγάλων θρησκειών στη Ρωσία, να μην ασκούν ιεραποστολική δράση η μια σε περιοχή όπου υπερτερεί η άλλη, κάτι που όμως ούτε οι μουσουλμάνοι το εφαρμόζουν απόλυτα.Ο Κίριλ Φρόλοφ, ένας Ορθόδοξος ιεραπόστολος ακτιβιστής είπε στο Ίντερφαξ ότι τα τελευταία δυο-τρία χρόνια ο π. Ντανίλ είχε δεχτεί απειλές που τον καλούσαν να «αφήσει την θεολογική πολεμική κατά του Ισλάμ» αλλιώς «θα τον αντιμετώπιζαν ως καφίρ (άπιστο)». Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι απειλές από ισλαμικούς κύκλους άρχισαν τέσσερα χρόνια πριν, μετά τη δημοσια αντιπαράθεση του π. Ντανίλ με τον Αλή (Βιατσεσλάβ) Πολόζιν, τον Ρώσο πρώην Ορθόδοξο ιερέα που έγινε μουσουλμάνος. Η τελευταία απειλή που δέχθηκε ήταν στις αρχές Οκτωβρίου, και τότε του ανήγγειλαν ότι ήταν “καταδικασμένος σε θάνατο”.

Αφού λοιπόν ο μπλόγκερ αφιερώνει τόσο χώρο για την εκδοχή να σκότωσαν τον παπά ισλαμιστές, αφιερώνει και δυο μικρές παραγράφους για άλλους πιθανούς δολοφόνους:

«Όμως, ο π. Ντανίλ προσέγγιζε και διάφορες σέχτες που δρουν στη Ρωσία, όπως τους νεοπαγανιστές Ροντνοβέρ, ενώ είχε εχθρούς και μεταξύ των υπερεθνικιστών και των σταλινικών κομμουνιστών. Στο μπλογκ του είχε πρόσφατα ασκήσει κριτική στους τελευταίους επειδή κήρυτταν «τον Στάλιν αντί για τον Χριστό».
Σύμφωνα με το IslamNews.ru, Ρώσοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι και ακτιβιστές αποκάλεσαν το φόνο προβοκάτσια, που σε συνδυασμό με φόνους μουσουλμάνων κληρικών στο βόρειο Καύκασο έχει στόχο να προκαλέσει διαθρησκευτικές συγκρούσεις στη Ρωσία.»

Γιατί κύριε Expaganus δεν μας παρουσιάζεις και τις απειλές των νεοπαγανιστών με τόσες λεπτομέρειες, όσες και τις υποτιθέμενες απειλές των μουσουλμάνων; Γιατί θέλεις να δείξεις στους αναγνώστες σου ότι οι μουσουλμάνοι είναι οι ένοχοι. Και βέβαια δε μας λες τίποτα για τις οικογένειες των δολοφονημένων «μουσουλμάνων κληρικών», γιατί αυτοί δε σ’ ενδιαφέρουν. Δεν κοροϊδεύεις κανέναν με τη δήθεν «αμεροληψία» σου. Γι’ αυτό και το άρθρο σου αυτό το έβαλαν στην ιστοσελίδα της ρατσιστικής νεολαίας του ΛΑΟΣ, που μισεί τους μουσουλμάνους! Κι εσύ βέβαια δεν τους εμπόδισες να το αναδημοσιεύσουν στη σελίδα τους. Ίσως να είσαι κι εσύ ρατσιστής και ισλαμοφοβικός όπως εκείνοι.

Αλλά, ο πονηρό και ύπουλος μπλόγκερ δεν περιορίζεται σε αυτό το χτύπημα. Σε άλλο αντι-ισλαμικό άρθρο του με τίτλο «Ο “περικλυτός” Μοχάμμεντ και ο Παράκλητος… » που κλείνει με τη φράση » το επιχείρημα αυτό των προσηλυτιστών του Ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τη λογική…» βρίσκει την ευκαιρία να ρίξει το φαρμάκι του εναντίον όλων των μουσουλμάνων σε ένα σχόλιο από κάτω: «Μου φαίνεται δύσκολο ένας με στοιχειώδη λογική που ξέρει ότι ο Χριστός δεν ήταν κοσμικός βασιλιάς και δεν έσφαξε κανέναν, να πιστέψει ότι ο επόμενος από αυτόν έκανε τα ακριβώς αντίθετα. Αλλά, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.» Δηλαδή λέει ο Expaganus ότι οι μουσουλμάνοι, που πιστεύουν ότι ο Αλλάχ έστειλε τον Προφήτη Μοχάμμεντ (ειρήνη σ’ αυτόν) μετά από τον προφήτη Ισά, δεν έχουν στοιχειώδη λογική.

Σας καταλάβαμε κύριε «αμερόληπτε» μπλόγκερ. Και να είσαι σίγουρος ότι και ο ΑΛΛΑΧ σε έχει καταλάβει, και ότι κάτι τέτοιοι σαν εσένα θα καίγονται αιώνια στην Κόλαση.

Θεωρείται ότι η δολοφονία είχε θρησκευτικό κίνητρο, καθώς ο ιερέας με καταγωγή από τη ρωσική επαρχία Ταταρστάν, όπου ο πληθυσμός ασπάζεται κυρίως το Ισλάμ, είχε πλούσια ιεραποστολική δράση ανάμεσα σε μουσουλμάνους επί οκτώ συνεχή χρόνια. Είχε εκδώσει βιβλία όπως «Μια Ορθόδοξη απάντηση στο Ισλάμ», είχε μπλογκ (pr-daniil.livejournal.com) και κανάλι με βίντεο στο YouTube, και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβδα είχε δηλώσει ότι βάπτισε 80 μουσουλμάνους, μεταξύ αυτών και Τατάρους, Ουζμπέκους, Τσετσένους και Νταγκεστανούς. Στην ίδια συνέντευξη, ο π. Ντανίλ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί 14 φορές απειλές για τη ζωή του μέσω τηλεφωνημάτων και e-mail, και ότι την περασμένη χρονιά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας επικοινώνησε μαζί του, πληροφορώντας τον ότι είχε ανακαλυφθεί και προληφθεί μια απόπειρα φόνου εναντίον του. Είπε ακόμη ότι άλλοι ιερείς φοβούνταν να ακολουθήσουν το δρόμο αυτό, φοβούμενοι την εκδίκηση των μουσουλμάνων. Μάλιστα ο Ναφιγκουλά Ασίροφ του Συμβουλίου των Μουφτήδων της Ρωσίας τον είχε αποκαλέσει το 2007 «Ρώσο Σαλμάν Ρουσντί», επειδή είχε γράψει ένα βιβλίο που καταδίκαζε τον τρόπο μεταχείρισης των γυναικών στο Ισλάμ και προειδοποιούσε τις χριστιανές για τους κινδύνους που ενέχουν οι γάμοι με μουσουλμάνους.
Ας σημειωθεί ότι υπάρχει κάτι σαν άτυπη συμφωνία μεταξύ των μεγάλων θρησκειών στη Ρωσία, να μην ασκούν ιεραποστολική δράση η μια σε περιοχή όπου υπερτερεί η άλλη, κάτι που όμως ούτε οι μουσουλμάνοι το εφαρμόζουν απόλυτα.
Ο Κίριλ Φρόλοφ, ένας Ορθόδοξος ιεραπόστολος ακτιβιστής είπε στο Ίντερφαξ ότι τα τελευταία δυο-τρία χρόνια ο π. Ντανίλ είχε δεχτεί απειλές που τον καλούσαν να «αφήσει την θεολογική πολεμική κατά του Ισλάμ» αλλιώς «θα τον αντιμετώπιζαν ως καφίρ (άπιστο)». Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι απειλές από ισλαμικούς κύκλους άρχισαν τέσσερα χρόνια πριν, μετά τη δημοσια αντιπαράθεση του π. Ντανίλ με τον Αλή (Βιατσεσλάβ) Πολόζιν, τον Ρώσο πρώην Ορθόδοξο ιερέα που έγινε μουσουλμάνος. Η τελευταία απειλή που δέχθηκε ήταν στις αρχές Οκτωβρίου, και τότε του ανήγγειλαν ότι ήταν “καταδικασμένος σε θάνατο”.
Advertisements
11 Σχόλια leave one →
 1. melostisneos permalink
  Νοέμβριος 29, 2009 7:22 μμ

  Από πότε ένας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική σε μια θρησκεία?

  Από πότε είναι ρατσιστής κάποιος ο οποίος αγαπάει το έθνος του και την πατρίδα του?

  Από πότε είναι Ισλαμοφοβικός κάποιος ο οποίος ενημερώνει τον κόσμο για πράξεις βίας μουσουλμάνων εναντίον άλλων ανθρώπων? Σε όλο τον κόσμο (Πακιστάν, Ινδία, Νιγηρία, Ιράκ κ.τ.λ.) οι μουσουλμάνοι σφάζονται (αλλά και στην Ευρώπη δολοφονούν όποιον τους κριτικάρει). Ποιοι είστε εσείς που δολοφονείτε κόσμο?

  Πες μας για πιο λόγο δε μας λες ότι την περασμένη εβδομάδα έκαψαν εκκλησία στο Πακιστάν και σκότωσαν Χριστιανούς? Το ίδιο είχε συμβεί και στην Αίγυπτο πριν λίγους μήνες. Ασφαλώς καταλαβαίνω ότι δεν φταίει το Ισλάμ και δεν κατηγορώ το Ισλάμ αλλά αυτούς τους κακούς μουσουλμάνους (που είναι πολλοί δυστυχώς) που πράτουν αυτή τη βία (και νομίζουν ότι θα τους περιποιούνται Ουρί – παρθένες στον Παράδεισο).

  • aliibnabitalib permalink*
   Νοέμβριος 30, 2009 1:39 πμ

   Ειρήνη σε εσένα.
   Αλλο είναι να κάνεις κριτική σε μια θρησκεία και άλλο να παρουσιάζεις τους πιστούς της σαν δολοφόνους.
   Το μπλογκ μου δεν είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο. Παρουσιάζω το Ισλάμ όπως είναι και σχολιάζω τις επιθέσεις εναντίον του.

 2. Νοέμβριος 30, 2009 5:48 μμ

  Καλώς σε βρίσκω aliibnabitalib.

  Καταρχήν, πριν κάτσεις και γράψεις αυτά τα ερωτήματα, θα μπορούσες να κοιτάξεις με προσοχή τις πηγές του άρθρου μου ώστε να βρεις τις απαντήσεις από μόνος σου. Στα άρθρα βάση των οποίων έγραψα το δικό μου, κυριαρχεί η άποψη για σχέση ισλαμιστών με το φόνο, και δεν υπάρχουν στοιχεία για «μουσουλμάνους κληρικούς», όπως ο αριθμός των παιδιών τους π.χ., ούτε λεπτομέρειες για απειλές νεοπαγανιστών, ακροδεξιών και ακροαριστερών, ώστε να τις αναφέρω. Αν ήθελα να ρίξω όλες τις υποψίες στο Ισλάμ όπως ισχυρίζεσαι, θα μπορούσα να αποκρύψω τα στοιχεία αυτά, που, έστω και χωρίς λεπτομέρειες, αναφέρονταν στα άρθρα που χρησιμοποίησα. Θα μπορούσα και να κρύψω τις πηγές μου. Δεν το έκανα.

  Όσο για το ότι «το άρθρο μου αυτό το έβαλαν στην ιστοσελίδα της ρατσιστικής νεολαίας του ΛΑΟΣ, που μισεί τους μουσουλμάνους! Κι εγώ βέβαια δεν τους εμπόδισα να το αναδημοσιεύσουν» αν κοιτούσες κάτω δεξιά στη σελίδα μου, θα έβλεπες ότι γράφει:

  «Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
  Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή
  Υποχρεωτική η αναφορά πηγής».

  Αλήθεια είναι και ότι γράφει «Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια», αλλά στην πραγματικότητα αυτό αφορά έντυπα. Όποιος θέλει να κάνει αναδημοσίευση στο Ίντερνετ και πληροί τις πρώτες τρεις προϋποθέσεις, τον αφήνω (και στην τελική πάντα κάποιος μπορεί να αναδημοσιεύει τα κείμενά μου χωρίς να το παίρνω χαμπάρι, δεν θα κάτσω να σκάσω). Σε πληροφορώ ότι το ίδιο αυτό άρθρο μπήκε και σε ιστοσελίδες Ορθόδοξες, δηλ. που οι ιδιοκτήτες τους έχουν την ίδια πίστη με εμένα, αλλά και μη-Ορθοδόξων Χριστιανών. Ούτε κι αυτούς τους εμπόδισα. Δεν βρίσκω λόγο να εμποδίσω κι αυτούς που υποστηρίζουν το ΛΑΟΣ έστω κι αν εγώ δεν έχω καμιά σχέση μ’ αυτό. Και το ΚΚΕ να το αναδημοσίευε, και πάλι δεν θα είχα πρόβλημα. Σε κάθε ιστοχώρο πηγαίνουν άνθρωποι που δικαιούνται να ενημερωθούν. Δεν αποκλείω κανέναν. Το τι είμαι εγώ και τι πιστεύω φαίνεται από το ΤΙ γράφουν τα άρθρα μου, όχι από το ΠΟΙΟΣ τα αναδημοσιεύει.

  Παράλληλα ποτέ δεν ισχυρίστηκα πως είμαι αμερόληπτος. Προσπαθώ να παρουσιάζω αντικειμενικά όλες τις απόψεις και να αφήνω όλους να λένε τη γνώμη τους, όμως, σαν άνθρωπος, έχω κι εγώ τη δική μου, την οποία ασχέτως με το τι σου φαίνεται εσένα, ποτέ δεν προσπαθώ να επιβάλω στα κείμενά μου.
  Επίσης δεν έχω αντιληφθεί να είμαι «ύπουλος» και σίγουρα δεν είμαι και «πολιτικά ορθός». Λέω τη γνώμη μου, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε ορισμένους. Στην τελική μπλογκ διατηρώ, κι όχι όπως λες «ειδησεογραφικό πρακτορείο» το οποίο είναι υποχρεωμένο να μην αναφέρει την προσωπική γνώμη του ιδιοκτήτη του, αλλά μόνο τα στοιχεία που υπάρχουν. Οπότε, εγώ αναφέρω και τα στοιχεία που υπάρχουν – και μάλιστα όσα περισσότερα βρω, γιατί μ’ ενδιαφέρει η σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών μου – και τη γνώμη μου. Έχω αυτό το δικαίωμα, δε νομίζεις;

  Όσο για την περσινή εκείνη συζήτηση περί Ισλάμ, έτυχε σε μια εποχή που ήμουν υπερ-απασχολημένος. Ο «αδελφός» σουμου ζήτησε να γίνει διάλογος, και δεν το αρνήθηκα. Τον φιλοξένησα και έκανα ό,τι μπορούσα για να είναι όλοι κόσμιοι, μέχρι που καθόμουν κι έσβηνα βρισιές μέσα από συγκεκριμένα ποστς. Η συνείδησή μου δεν με ελέγχει για τον τρόπο που χειρίστηκα το θέμα, οπότε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αρνητικά σου σχόλια.

  Να είσαι καλά.

 3. aisha9 permalink*
  Νοέμβριος 30, 2009 9:41 μμ

  Η δολοφονία του ιερέα είναι απαράδεκτη πάντως. Δεν πιστεύω ότι ένας πραγματικός πιστός θα έκανε κάτι τέτοιο.

 4. IslamicThreat permalink
  Δεκέμβριος 2, 2009 12:38 πμ

  Adapted from Dr. Peter Hammond’s book: Slavery, Terrorism and Islam: The
  Historical Roots and Contemporary Threat

  Islam is not a religion, nor is it a cult. In its fullest form, it is a
  complete, total, 100% system of life.

  Islam has religious, legal, political, economic, social, and military
  components. The religious component is a beard for all of the other
  components.

  Islamization begins when there are sufficient Muslims in a country to
  agitate for their religious privileges.

  When politically correct, tolerant, and culturally diverse societies agree
  to Muslim demands for their religious privileges, some of the other
  components tend to creep in as well.

  Here’s how it works:

  As long as the Muslim population remains around or under 2% in any given
  country, they will be for the most part be regarded as a peace-loving
  minority, and not as a threat to other citizens. This is the case in:

  United States — Muslim 0.6%
  Australia — Muslim 1.5%
  Canada — Muslim 1.9%
  China — Muslim 1.8%
  Italy — Muslim 1.5%
  Norway — Muslim 1.8%

  At 2% to 5%, they begin to proselytize from other ethnic minorities and
  disaffected groups, often with major recruiting from the jails and among
  street gangs.
  This is happening in:

  Denmark — Muslim 2%
  Germany — Muslim 3.7%
  United Kingdom — Muslim 2.7%
  Spain — Muslim 4%
  Thailand — Muslim 4.6%

  From 5% on, they exercise an inordinate influence in proportion to their
  percentage of the population. For example, they will push for the
  introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing
  food preparation jobs for
  Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature halal
  on their shelves — along with threats for failure to comply. This is
  occurring in:

  France — Muslim 8%
  Philippines — 5%
  Sweden — Muslim 5%
  Switzerland — Muslim 4.3%
  The Netherlands — Muslim 5.5%
  Trinidad & Tobago — Muslim 5.8%

  At this point, they will work to get the ruling government to allow them to
  rule themselves (within their ghettos) under Sharia, the Islamic Law. The
  ultimate goal of Islamists is to establish Sharia law over the entire world.
  When Muslims approach 10% of the population, they tend to increase
  lawlessness as a means of complaint about their conditions. In Paris , we
  are already seeing car-burnings. Any non-Muslim action offends Islam, and
  results in uprisings and threats, such as in Amsterdam , with opposition to
  Mohammed cartoons and films about Islam. Such tensions are seen daily,
  particularly in Muslim sections, in:
  Guyana — Muslim 10%
  India — Muslim 13.4%
  Israel — Muslim 16%
  Kenya — Muslim 10%
  Russia — Muslim 15%

  After reaching 20%, nations can expect hair-trigger rioting, jihad militia
  formations, sporadic killings, and the burnings of Christian churches and
  Jewish synagogues, such as in:

  Ethiopia — Muslim 32.8%

  At 40%, nations experience widespread massacres, chronic terror attacks,
  and ongoing militia warfare, such as in:

  Bosnia — Muslim 40%
  Chad — Muslim 53.1%
  Lebanon — Muslim 59.7%

  From 60%, nations experience unfettered persecution of non-believers of all
  other religions (including non-conforming Muslims), sporadic ethnic
  cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon, and Jizya, the tax
  placed on infidels, such as in:

  Albania — Muslim 70%
  Malaysia — Muslim 60.4%
  Qatar — Muslim 77.5%
  Sudan — Muslim 70%

  After 80%, expect daily intimidation and violent jihad, some State-run
  ethnic cleansing, and even some genocide, as these nations drive out the
  infidels, and move toward 100% Muslim, such as has been experienced and in
  some ways is on-going in:

  Bangladesh — Muslim 83%
  Egypt — Muslim 90%
  Gaza — Muslim 98.7%
  Indonesia — Muslim 86.1%
  Iran — Muslim 98%
  Iraq — Muslim 97%
  Jordan — Muslim 92%
  Morocco — Muslim 98.7%
  Pakistan — Muslim 97%
  Palestine — Muslim 99%
  Syria — Muslim 90%
  Tajikistan — Muslim 90%
  Turkey — Muslim 99.8%
  United Arab Emirates — Muslim 96%

  100% will usher in the peace of ‘Dar-es-Salaam’ — the Islamic House of
  Peace. Here there’s supposed to be peace, because everybody is a Muslim, the
  Madrasses are the only schools, and the Koran is the only word, such as in:

  Afghanistan — Muslim 100%
  Saudi Arabia — Muslim 100%
  Somalia — Muslim 100%
  Yemen — Muslim 100%

  Unfortunately, peace is never achieved, as in these 100% states the most
  radical Muslims intimidate and spew hatred, and satisfy their blood lust by
  killing less radical Muslims, for a variety of reasons.

  ‘Before I was nine I had learned the basic canon of Arab life. It was me
  against my brother; me and my brother against our father; my family against
  my cousins and the clan; the clan against the tribe; the tribe against the
  world, and all of us against the infidel. — Leon Uris, ‘TheAdapted from Dr.
  Peter Hammond’s book: Slavery, Terrorism and Islam Haj’

  It is important to understand that in some countries, with well under 100%
  Muslim populations, such as France, the minority Muslim populations live in
  ghettos, within which they are 100% Muslim, and within which they live by
  Sharia Law. The national police do not even enter these ghettos. There are
  no national courts, nor schools, nor non-Muslim religious facilities. In
  such situations, Muslims do not integrate into the community at large. The
  children attend madrasses. They learn only the Koran. To even associate with
  an infidel is a crime punishable with death. Therefore, in some areas of
  certain nations, Muslim Imams and extremists exercise more power than the
  national average would indicate.

  Today’s 1.5 billion Muslims make up 22% of the world’s population. But
  their birth rates dwarf the birth rates of Christians, Hindus, Buddhists,
  Jews, and all other believers. Muslims will exceed 50% of the world’s
  population by the end of this century.

  Adapted from Dr. Peter Hammond’s book: Slavery, Terrorism and Islam: The
  Historical Roots and Contemporary Threat

  • aliibnabitalib permalink*
   Δεκέμβριος 2, 2009 12:42 πμ

   @IslamicThreat, you are an islamophobe and you are not able to write something of your own. You are pathetic!

 5. ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑ ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ permalink
  Δεκέμβριος 2, 2009 7:25 πμ

  Πλάκα έχετε ισλαμιστές. Δε φτάνει που σκοτώνετε όποιον σας φανεί ότι προσβάλλει τον «προφήτη» σας, ζητάτε και τα ρέστα από πάνω! Έχετε τόσους φόνους στο ενεργητικό σας, που το πιο φυσικό είναι οι περισσότερες υποψίες να πέσουν σ’ εσάς, όταν μάλιστα ένας ηγέτης σας έχει αποκαλέσει τον Ρώσο ιερέα ‘Σαλμάν Ρούσντί» και όταν τον απειλείτε συνέχεια.
  Μα πόσο τυφλός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, που δεν καταλαβαίνει κάτι τόσο απλό;

  • aliibnabitalib permalink*
   Δεκέμβριος 3, 2009 7:27 πμ

   @ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑ ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ αν δεν σταματήσεις να κατηγορείς το Ισλάμ θα σε μπλοκάρω. Ο ίδιος ο Πατριάρχης είπε να μην κατηγορούν κανέναν μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος.

 6. melostisneos permalink
  Δεκέμβριος 3, 2009 5:34 μμ

  Ο μόνος που φταίει για την Ισλαμοφοβία είναι οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές, που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στον κόσμο.

  • aliibnabitalib permalink*
   Δεκέμβριος 5, 2009 10:26 μμ

   Αυτοί δεν ξέρουν το Ισλάμ! Σίγουρα βρισκόμαστε σ’ έναν πολεμο διαρκείας κατά του κόσμου των απιστων, που εισβάλλουν στις χώρες μας και σκοτώνουν μουουλμάνους με τα «έξυπνα όπλα » τους κι όλα αυτά. Όμως ο Προφήτης (ειρήνη σ’ αυτόν) απαγόρευε να σκοτώνουμε γυναίκες και παιδά στον πόλεμο με τους απίστους. Οι ηλίθιοι εξτρεμιστές ζώνονται με εκρηκτικά ή βάζουν βόμβες κι όποιον πάρει ο χάρος, σκοτώνουν γυναικόπαιδα κι ακόμα και μωρά. Δεν υποστηρίζω καθόλου αυτές τις πράξεις εξτρεμισμού. Άλλο τζιχάντ κι άλλο σκοτώνω γυναικόπαιδα. Δεν τα ξέρετε καλά εδώ στη Δύση.

 7. Αλή permalink
  Δεκέμβριος 13, 2009 9:29 πμ

  Σε αυτά που λες αγαπητέ συμφωνώ απόλυτα. Δεν φταίει το Ισλάμ αλλά οι εξτρεμιστές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: